Sponsored

Recent Updates
 • Kao i svako drugo tkivo u čovekovom organizmu, i zubna pulpa može da oboli – tada je endodoncija zuba jedino
  http://drmiladinovic.com

  rešenje. Najčešće dolazi do promene strukture tkiva, koje postaje inflamirano, a nakon čega bakterije dodatno kontaminiraju pulpu, dovodeći do gangrene pulpe, čime se dodatno komplikuje proces lečenja. Kada dođe do zapaljenja zubne pulpe, ona se mora u potpunosti izvaditi. Prostor u kanalu korena zuba koji je ona ispunjavala mora se različitim mehaničkim i hemijskim sredstvima očistiti od ostataka mekog tkiva i bakterija, a zatim ga je potrebno ispuniti materijalima koji su predviđeni za punjenje kanala korena zuba.
  Kao i svako drugo tkivo u čovekovom organizmu, i zubna pulpa može da oboli – tada je endodoncija zuba jedino http://drmiladinovic.com rešenje. Najčešće dolazi do promene strukture tkiva, koje postaje inflamirano, a nakon čega bakterije dodatno kontaminiraju pulpu, dovodeći do gangrene pulpe, čime se dodatno komplikuje proces lečenja. Kada dođe do zapaljenja zubne pulpe, ona se mora u potpunosti izvaditi. Prostor u kanalu korena zuba koji je ona ispunjavala mora se različitim mehaničkim i hemijskim sredstvima očistiti od ostataka mekog tkiva i bakterija, a zatim ga je potrebno ispuniti materijalima koji su predviđeni za punjenje kanala korena zuba.
  Stomatoloska Ordinacija Nis - Prof. Dr Sci. Miladinovic
  Stomatoloska ordinacija u Nisu uz implante i implantate. Stomatolog u Nisu. Vadjenje umnjaka, viniri, endodoncija, ortodoncija uz cenovnikk. Zubar Nis.
  0 Comments 0 Shares
More Stories
Sponsored
Al-Quds University